LINDEX tęsia savo pardavimus, kurių pelno dalis skiriama kovai su vėžiu

Rubrikos: Naujienos, Pasikalbėkime

Su dideliu atsidavimu ir pasididžiavimu LINDEX informuoja, kad tęsiami pardavimai specialiai sukurtos kolekcijos ir kitų produktų, kuriuos pardavus pelno dalis bus skiriama kovai su vėžiu.

 „Spalis yra ypatingas mėnuo mums, LINDEX, nes galime patirti, kiek daug galime pasiekti, jei suvienijame pastangas dėl šios svarbios priežasties. Aš didžiuojuosi visais mūsų darbuotojais ir klientais, kurie dar kartą parodė, kad esame stipresni veikdami kartu“, – pasakė „Lindex“ generalinė direktorė Susanne Ehnbåge.

LINDEX sukūrė specialią moteriškų drabužių kolekciją, kurios 10 proc. pardavimų buvo paaukota vėžio tyrimams. Be to, LINDEX sukūrė apyrankę ir maišelį, kurių visas pelnas skiriamas labdarai. Įvairiose LINDEX rinkose taip pat buvo parduodami rožiniai kaspinai ir vykdomos kitos vietinės akcijos.

Šiais metais LINDEX savo tradicinę akciją vykdys iki metų pabaigos.

Nuo 2003 m. LINDEX kasmet skiria spalio mėn. kovai su krūties vėžiu ir prisideda prie vėžio tyrimų – srities, kuriai nuolat reikalinga finansinė parama.

“Esame nepaprastai dėkingi LINDEX kompanijai ir visiems LINDEX klientams, kurių sąmoningumo dėka galime paremti mokslinius tyrimus, be kurių negali būti pažangos krūties vėžio diagnostikoje, gydyme ir reabilitacijoje. Kiekvienai susirgusiai moteriai labai svarbu žinoti, jog kovai su krūties vėžiu dedamos globalios pastangos. Susirgusios moterys bei jų šeimos turi žinoti, kad kiekvienai iš jų yra prieinamos kokybiškos diagnostikos, genetinio ištyrimo, gydymo bei reabilitacijos paslaugos. Būtina skleisti naujausias žinias apie mokslo pasiekimus, kurie šiandien gana sparčiai pritaikomi praktikoje,“ – sako Nacionalinės krūties ligų asociacijos prezidentė Aušra Bružienė.

 

Parašykite mums

    Rekvizitai

    VŠĮ Viktorijos leidyba

    Įmonės kodas : 125011888

    redaktorius@onkologopuslapiai.lt