Jei ištiko krizė – kreipkitės

Rubrikos: Praktiniai patarimai

Susirgęs onkologine liga žmogus dažnai išgyvena psichologinę krizę. Tai yra normali reakcija į ligą ir ateityje laukiančius iššūkius. Svarbu, kad tokioje situacijoje žmogus neliktų vienas, o ieškotų kito žmogaus, su kuriuo galėtų pasidalyti savo išgyvenimais.

Kiekviena krizė savyje slepia ir galimybę. Įveikdamas krizę, žmogus turi galimybę įgyti naujos patirties, išminties ir brandos, tapti atsparesnis ateities stresoriams. Jei Jus ištiko psichologinė krizė – visada galite kreiptis į „Krizių įveikimo centro“ specialistus.

„Krizių įveikimo centre“ teikiamos profesionalios psichologinio konsultavimo paslaugos. Savanoriaujantys psichologai, psichoterapeutai ir krizių įveikimo specialistai šešias dienas per savaitę budėjimų metu teikia skubią psichologinę pagalbą sudėtingas gyvenimo situacijas išgyvenantiems žmonėms. Pirmoji specialisto konsultacija teikiama nemokamai. Gauti konsultaciją galima atvykti centro darbo laiku: darbo dienomis nuo 16 iki 20 val., šeštadienį – nuo 12 iki 16 val., registruotis iš anksto nereikia. Atvykusiems konsultacijas teikiame Vilniuje, Antakalnio g. 97 arba per Skype.

Jei žmogus nori tęsti darbą su konsultantu, tuomet suderinamas tolesnių konsultacijų laikas ir susitikimai tęsiami, paprastai susitinkama kartą per savaitę. Antra – aštunta konsultacijos kainuoja po 6 eurus. Tęstinės konsultacijos, skirtos suaugusiems asmenims bei paaugliams nuo 16 metų, išgyvenantiems psichologines krizes ar susiduriantiems su sudėtingomis asmeninėmis situacijomis.

Esame atviri ir gerbiame kiekvieną žmogų, nepriklausomai nuo lyties ar lytinio tapatumo, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų.

Parašykite mums

    Rekvizitai

    VŠĮ Viktorijos leidyba

    Įmonės kodas : 125011888

    redaktorius@onkologopuslapiai.lt