Darbą pradeda naujas Valstybinės ligonių kasos vadovas

Rubrikos: Naujienos

Sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos įsakymu laikinai vadovauti Valstybinei ligonių kasai prie Sveikatos apsaugos ministerijos (VLK) paskirtas Viačeslavas Zaksas – VLK direktoriaus pavaduotojas, rašoma VLK pranešime spaudai.

Prieš tai V. Zaksas vadovavo VLK Sveikatos priežiūros paslaugų departamentui, VLK Metodinio vadovavimo, paslaugų ekspertizės ir kontrolės skyriui, Vilniaus teritorinėje ligonių kasoje Ekspertizės ir audito skyriuje ėjo vyr. specialisto pareigas, dirbo vidaus ligų gydytoju.

„Esu dėkingas sveikatos apsaugos ministrui už parodytą pasitikėjimą. Kartu su ligonių kasų komanda ir toliau visokeriopai rūpinsimės, kad visi pacientai gautų jiems būtiną gydymą, kompensuojamuosius vaistus, medicinos pagalbos priemones, o gydymo įstaigos – tinkamą apmokėjimą už kokybiškas ir efektyvias gydymo paslaugas“, – teigia V. Zaksas.

Naujasis vadovas akcentuoja, kad VLK yra sveikųjų ir sergančiųjų garantas. Ligonių kasos neteikia sveikatos priežiūros paslaugų, bet garantuoja, kad šių paslaugų, suteiktų apdraustiesiems privalomuoju sveikatos draudimu, išlaidos būtų kompensuotos.

V. Zaksas yra įgijęs gydytojo kvalifikaciją Kauno medicinos institute (dabartiniame Lietuvos sveikatos mokslų universitete).

Parašykite mums

    Rekvizitai

    VŠĮ Viktorijos leidyba

    Įmonės kodas : 125011888

    redaktorius@onkologopuslapiai.lt