Paskelbtas konkursas Santaros klinikų vadovo pareigoms užimti – pranešė Sveikatos apsaugos ministerijos Spaudos tarnyba

Rubrikos: Naujienos

2019 m. sausio 7 d. Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) paskelbė konkursą VšĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų generalinio direktoriaus pareigoms užimti.

Kandidatai į šias pareigas privalo turėti biomedicinos mokslų srities aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą (magistro kvalifikacinį laipsnį), ne mažiau kaip 5 metų vadovaujamo darbo sveikatos priežiūros ar socialinių paslaugų, ar universitetinių studijų ir mokslo srityse patirtį, taip pat mokslo laipsnį biomedicinos mokslų srityse bei pedagoginį vardą.

Pretendentams taip pat keliami reikalavimai išmanyti e. sveikatos politikos, ekonomikos, teisės, vadybos, finansų, personalo valdymo, administravimo bei darbo santykių reguliavimo pagrindus ir gebėti taikyti šias žinias organizuojant ir planuojant sveikatinimo veiklą, gebėti nustatyti rizikingas įstaigos ar jos padalinio veiklos sritis ir taikyti tinkamus krizių valdymo modelius, išmanyti antikorupcinės aplinkos formavimo principus bei turėti kitų žinių bei įgūdžių.

Organizuojant atranką didelis dėmesys bus skiriamas ir nepriekaištingai reputacijai, todėl po konkurso bus kreipiamasi į STT ir prašoma patikrinti kandidatų biografijas. Santaros klinikos yra viena svarbiausių Lietuvos gydymo įstaigų, tad ypač svarbu, jog vadovas gebėtų užtikrinti tinkamą ligoninės funkcionavimą, plėtoti mokslinę veiklą ir užtikrinti įstaigos veiklos skaidrumą.

Pasibaigus dokumentų priėmimo terminui, kvalifikacinius reikalavimus atitikę asmenys bus kviečiami į pokalbį, kurio metu pristatys savo, kaip įstaigos vadovo, strateginės veiklos gaires. Pokalbio metu bus ypač vertinami pretendentų lyderystės ir vadybos gebėjimai, siekiant įsitikinti, jog naujasis vadovas gebės tinkamai spręsti iškilusias problemas, užtikrinti ligoninės darbo organizavimą ir  koordinavimą bei pasirūpinti aukšta suteikiamų paslaugų kokybe.

Pageidaujantys dalyvauti, visą reikalingą informaciją ras SAM interneto svetainės skelbimų skiltyje http://sam.lrv.lt/lt/skelbimai-1/konkursai.

 

Parašykite mums

    Rekvizitai

    VŠĮ Viktorijos leidyba

    Įmonės kodas : 125011888

    redaktorius@onkologopuslapiai.lt