LINDEX spalio mėnesio akcija: 10 proc. nuo Rožinės kolekcijos prekių – moksliniams vėžio tyrimams

Rubrikos: Naujienos, Pasikalbėkime

„Vienas mėnuo skiriamas vėžio tyrimams. Dar nuo 2003 m. prisidedame prie informavimo apie vėžį. Šie metai ne išimtis. Mūsų „Pink“ kolekcija – tai dar vienas būdas surinkti lėšų šiam kilniam tikslui“, rašoma spalio mėnesio akcijos anonse.

Kolekcijoje jaukiai nuteikiantys modeliai iš švelniausių audinių – nuo minkšto kilpinio audinio iki veliūro. Ir žinote, kas visų geriausia? Spalio mėnesį 10 proc. visų pajamų, gautų už rožinės kolekcijos prekes, bus skirta vėžio tyrimams.

“Rožinio kaspino” kampanijos lėšas Lietuvoje planuojama panaudoti Nacionalinio vėžio instituto kartu su Nacionaline krūties ligų asociacija inicijuotiems genetiniams vėžio tyrimams mamoms ir dukroms. Tai nepaprastai svarbus tyrimas, leidžiantis tiksliai parinkti gydymą susirgus, taip pat žinoti giminės moterų riziką susirgti krūties vėžiu, imtis profilaktinių priemonių.

Nuo 2003 m. LINDEX kasmet skiria spalio mėnesį kovai su krūties vėžiu visame pasaulyje ir prisideda prie vėžio tyrimų – srities, kuriai nuolat reikalinga finansinė parama.

 

Parašykite mums

    Rekvizitai

    VŠĮ Viktorijos leidyba

    Įmonės kodas : 125011888

    redaktorius@onkologopuslapiai.lt