Kartu galime pakeisti pasaulį, sako LINDEX vadovė pasibaigus 1 mln. eurų surinkusiai Rožinio kaspino kampanijai

Rubrikos: Naujienos

Parduodama Rožinio kaspino kampanijos produktus, atrinktus aksesuarus ir rožinius kaspinus „Lindex“ kartu su savo klientais per spalio mėnesį surinko 1 milijoną eurų vėžio tyrimams.

„Lindex“ didžiuojasi partneryste su „Lindex“ darbuotojus ir klientus vienijančia Rožinio kaspino kampanija. Su didžiuliu atsidavimu ir pasididžiavimu „Lindex“ didina informuotumą apie krūties vėžį ir kartu su savo klientais prisideda prie vėžio tyrimų nuo 2003 m. Šiais metais „Lindex“ kartu su savo klientais visose rinkose surinko iš viso 1 mln. eurų.

„Didžiuojuosi visais mūsų darbuotojais ir klientais, kurie pademonstravo neįtikėtiną atsidavimą spalio mėnesį. Kartu galime pakeisti pasaulį ir norime padaryti, ką galime, kad prisidėtume prie šios svarbios misijos“, – sako Susanne Ehnbåge, „Lindex“ vadovė.

Šiais metais „Lindex“ pateikė atrinktus aksesuarus, nuo kurių pardavimo kainos 10 procentų aukojama vėžio tyrimams. Be to, „Lindex“ sukūrė specialią apyrankę ir maišelį, kurių visas pelnas skiriamas labdarai. Įvairiose rinkose taip pat buvo parduodami rožiniai kaspinai ir vykdomos kitos vietinės akcijos.

Lietuvoje LINDEX drauge su savo klientais šiemet surinko 7658 eurus. Kaip ir kasmet, vykdant Rožinio kaspino kampaniją, ši svarbi finansinė parama bus skirta Nacionalinei krūties ligų asociacijai. Asociacija per savo 20 veiklos metų vykdo įvairius projektus, kurie padeda kovoti su krūties vėžiu Lietuvoje. Skleidžiama informacija apie mokslo pažangą krūties vėžio srityje, didinamas krūties vėžio žinomumas, teikiamos psichologinės konsultacijos.

2018 metų LINDEX parama bus skirta finansuoti Nacionalinės krūties ligų asociacijos projektui “Ir gyvenimas tęsiasi”, kuris vykdomas drauge su Lietuvos senologijos draugija ir Nacionaliniu vėžio institutu. Projekto metu numatomi renginiai – apvalaus stalo diskusijos, Lietuvos regionuose. Juose onkologai, plastikos chirurgai, genetikai, psichologai teiks konsultacijas sergančioms moterims ir jų šeimoms. Informacinis projekto partneris laikraštis „Onkologo puslapiai“.

“Labai svarbu teikti moralinę ir psichologinę paramą susirgusioms moterims bei jų šeimoms, jos turi žinoti, kad kiekvienai iš jų yra prieinamos kokybiškos diagnostikos, genetinio ištyrimo, gydymo bei reabilitacijos paslaugos. Būtina skleisti naujausią informaciją apie gyvenimo kokybės išsaugojimą sergant krūties vėžiu bei galimybes ženkliai pailginti gyvenimo trukmę taikant naujausią terapiją,“ – sako Nacionalinės krūties ligų asociacijos prezidentė Aušra Bružienė.

Daugiau informacijos apie vėžio tyrimus rasite svetainėje www.nkla.lt, www.onkologopuslapiai.lt

 

 

Parašykite mums

    Rekvizitai

    VŠĮ Viktorijos leidyba

    Įmonės kodas : 125011888

    redaktorius@onkologopuslapiai.lt